sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kukkamekossa.

Olen täysin hurahtanut mekkoihin kun aurinko vilahtelee. Mekko ja sukkikset olivat toiseksi pahinta mitä tiesin pari vuotta sitten. Pahinta oli kukkamekko. Nyt en tiedä mitä tekisin ilman tätä comboa. Olen siis sittenkin tyttö! :D Jes! Tässä postauksessa paljastan myös ainakin omaa mekkoelämääni huomattavasti helpottaneen salaisuuden.


Vielä en uskalla laittaa paksuja huivejani talvitakkien seuraksi vaatehuoneeseen, mutta ehkä jo pian... Pipot ja myssyt taitavat pysytellä esillä kesälläkin. Mutta optimismi kunniaan, kohta on kesä ja voin luopua sukkiksistakin. Jospa vain saisin talvirupiset kinttuni kuntoon. Aurinkoa vain, ja lisää aurinkoa. Kiitos! Ja sitten siihen paljasteluosuuteen. Herkkä hermoiset voivat katsoa poispäin NYT.

 

Kyllä vain! Musta mini mekon alle ja enää ei huolta tuulenpuuskien aiheuttamasta Marilyn-ilmiöstä. Erästä opettajaani lainaten: Helppoa mutta yksinkertaista!

Ihanaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

Naily kirjoitti...

Tosi kiva asu! Minäkin aloin ihastua hameisiin vasta muutama vuosi sitten. Nyt olen odotellut lämpimämpiä ilmoja, jotta saisi laittaa kivat sukkikset ja hameen. :)

Heidi kirjoitti...

Kiitos. :) Mulla tää hameihastus on tullut iha yllättäen, salaa on hamoset hiipineet kaappiini. Vähän voisi olla lämpöisempää tuolla ulkona niin mekkoilu olis miellyttävämpää. :D