lauantai 9. huhtikuuta 2011

PINK!

Hurraa! Vihdoinkin pääsin kirjautumaan bloggeriin! Tässä on ollut joku mysteerivika melkein viikon ajan ja meinasin jo menettää toivoni. Nyt mysteerivika on mystisesti kadonnut ja olen siitä iloinen. Olin kyllä pari päivää poissa kotikoneelta mikä teki ihmeen hyvää hermostolle. :D Mutta kerrankin kun kaikkea jännää tapahtu viikolla, olis ollu kiva päästä tännekin hehkumaan...

Toinen asia mikä tekee hyvää hermoille on aurinko. Ja joka puolelle nousevat terassit! Mikään ei ole niin varma kesän merkki kuin terassien putkahtelu kuppiloiden eteen. Ja kuulemma se, että armeijapojilla päähineeksi on vaihtunut baretti. Itse en tätä olisi tajunnut, mutta kun se sormella osoitettiin niin hyväksyttävähän sekin oli.


Tänään olinkin liikkeellä balleriinoissa! Kyllä vain, kesäkenkien aika on nyt. Hyvästi siis talvisaappaat ja karvakengät (okei, en omista karvakenkiä) ja tervetuloa suloiset balleriinat, avokkaat ja nilkkurit. Olin kokonaisuudessa niin keväisellä mielellä että ei mitään järkeä. Toinen asia missä ei ollut tänään järkeä oli PINKkeyteni. Yleensä ahdistun suunnattomasti paljosta pinkistä, mutta tänään se tuntui juuri oikealta.


Lisäksi kiikutin kaikki talvitakkini ulos tuulettumaan ja siirsin vaatehuoneeseen odottamaan omaa aikaansa. Saatan olla hieman turhan optimisti tämän kevään kanssa, mutta eihän nyt enää voi tarvita villakangastakkia? Eihän oikeasti? Loppuun vielä päivän väriteeman mukainen huikeaakin kuikeampi biisi!


Ei kommentteja: