torstai 1. syyskuuta 2011

Täällä taas!

Nonni! Koko kesän kestäneet (myös hieman omasta laiskuudesta johtuneet) nettiongelmat ovat nyt toivottavasti selätetty! Eilen kävi nettiasentaja-heebo pistämässä piuhat kiinni ja nyt mennään taas lujaaaaaaa... Tavallaan. Datailua hieman rajoittaa se, että nettipiuhani ei ylety eteisen puhelinpistokkeesta vessaa pidemmälle. Kyllä, tälläkin hetkellä dataan vessassa. Ja kyllä, meinaan pikimiten hankkia pidemmän nettipiuhan.

Mutta kyllä vaan on kiva päästä taas näpyttelemään tänne! Ja paljon on toki ehtinyt tapahtua kesän aikana, mm. poikkeuksetta kuusipäiväiset työviikot, mökkeilyä, festarointia, löhöilyä, syömistä (paljon), pussikaljottelua terassilla istumisen sijaan, työnhakua, uimista sekä Serenassa että ihan oikeassa järvessä. Tulipa poikettua myös Korkeasaaressa noin 20 vuoden tauon jälkeen... Ihan kaikkea mitä kesältä voi odottaa! Ja uudet seikkailut odottavat kun vuosi lähestyy loppuaan. Jännää! Seuraavaksi kuvaspämmi kesästäni, ihan vaan siksi että olen niin innoissani kaikesta.














Ja oon mä jotain vaatteitakin pitäny, voisin kerätä niistä vaikka jonku koosteen niin päästään takasi aiheeseen. :) Mitenkäs muiden kesä on sujunut? Kertokaa KAIKKI!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kesäkuvia ja mukavaa saada sinut takaisin! :)

Tuo takkisi on kyllä ihana ja koko asu myös. Hytisin tänäaamuna jonkin verran ohuessa paidassa ja farkkutakissa. Totesin, että huomenna on varmaankin vaihdettava nahkikseen (jei!). Huivin sentään tajusi laittaa kaulaan. Miten +13 astetta tuntuukin nyt niin paljon viileämmältä kuin kuukausi sitten?

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja tuo vessassa nettailu kuulostaa hauskalta. :DD Eikös sitä moni sano, että paras ajattelutyö tulee muutenkin tehtyä siellä?

anni kirjoitti...

Tervetuloo takas! :))

Chatrin kirjoitti...

No mutta hei! Ja hyvää syksyä. Toi takki on ihana, onko se siis harmaa vai vihree ja nahkatakki? Bueno enivei.

Heidi kirjoitti...

Furiahz, on todellakin kivaa kun saa laittaa vaatetta päälle kun lähtee ulos. Nahkatakki-kausi on parhaimmillaan. Ou jee! Ja vessadataus oli ihan jees päivän, sittten hain 10m nettipiuhan että pääsin pois vessasta. :D

Anni, kiitos. Kiva olla takasin. :)

Chatrin, heipä hei ja ihanaa syksyä myös sulle! Takki on lämpöisen sävyinen harmaa ja taittaa helposti vähän vihertäväks. Tykkään myös oikein kovasti. :)