tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kultahattuilua

Niin se Hollywood yllättää. Elämäni ensimmäisen kerran koin sen, mitä en uskonut voivan tapahtua. Nimittäin elokuva oli parempi kuin kirja. Kyseessä The Great Gatsby - Kultahattu. Olen vanhan koulukunnan väkeä jotka poikkeuksetta pitävät enemmän kirjoista ja pettyvät elokuvaversioihin. Poikkeuksetta. Aina. Joka kerta. Paitsi nyt...

Luin kirjan ihan vasta ja viikonloppuna kävin ystävän kanssa katsomassa elokuvan. Kirja oli mielestäni jaaritteleva ja hieman jopa pitkäveteinen. Elokuva oli kaikkea muuta! Tokihan musiikillisesti ja muutenkin oli otettu erinäisiä vapauksia, kröhöm, mutta ne kaikki sopivat kuvioon pakahduttavan hyvin. En ala tekemään mitään juonipaljastuksia, mutta jos pidät 20-luvun glamourista, räiskyvyydestä ja hillitystä kauneudesta samassa hetkessä, mene katsomaan Kultahattu. Minä rakastuin ja ajattelin jopa lukea kirjan uudelleen, josko siitä nyt saisi enemmän irti.


Liikkeelle lähdin rennosti käärityissä lököfarkuissa ja kaveriksi nappasin röyhelöisen topin. Vähän särmää ikuisuuden vanhasta niittivyöstä ja jalkaan hillittömän mukavat Spiritin kiilakorkkarit. Matkalla poikettiin Sisustus ja lahjatavara Liliin koska satuin voittamaan heidän Jouluarvonnastaan lahjakortin liikkeeseen. Tyypit, menkää käymään Keskustori 7! Se liike pursuaa kaikkea ihanaa Ihanaa IHANAA! Lahjakortillani sain mukaani jotain mitä olenkin jo tovin etsiskellyt, mutta siitä joskus toiste.


Olen aivan ihastunut nutturoihin. Nutturavalkki on paras hiusjuttu mihin olen törmännyt pitkään aikaan. Helppoa mutta yksinkertaista. Harkitsen myös banaanivalkin hankkimista, jos minustakin tulisi tyylikäs lady... Hahahaaa!

Ei kommentteja: