sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kesäsateessa.

Jokohan tää blogger suostuisi yhteistyöhön? On kyllä ollut lohduttavaa lukea muiden blogeista että en ole ollut ongelmien kanssa yksin. :)

Palataanpa torstaihin. Töiden jälkeen suunnistin likkakaverin kanssa Finnkinon superpäiville katsomaan Hurjapäitä. Tietenkin. En kaljuista miehistä juuri syty, mutta onhan Vin Diesel hot. Vaikka kaverini sanoikin että Vinillä on väärät sääret. :D Onko miehen väärillä säärillä väliä? Ja vasta nähtyäni tämän leffan tajusin kuinka ihanan häijyltä mattamusta näyttää. Grrrrr... Ja wrooooooooom! Nyt haluan auton joka murisee. Corolla ei murise.


Päälle valikoitui kukkamekko ja vaalea neule. Kesän mukana tulee kyllä kaikki vaaleat ja hempeät sävyt ihan uudella tavalla esiin. Erityisesti kun vielä pääsisi aurinkoon pötköttämään ja saisi väriä pintaan. Hellepäivät Sorsapuistossa, missä olette? Pari päivää menneellä viikolla ei riittänyt mihinkään, mutta teki ihmeitä iholle. Kintut on paljon vähemmän rupiset.


 Leffan loputtua oli aika palata todellisuuteen, eli kesän ensimmäiseen ukkosmyrskyn tapaiseen. Mikään ei ole kesäsateessa parempaa kuin ukkonen ja salamointi. Ja se lämmin kaiken raikastava ja luonnon herättävä sade joka saa ihmisenkin aivan uuteen mielentilaan. Vai olenko se vain minä, joka onnellinen ja hölmö hymy naamallani tassuttelin rauhallisella tahdilla kotiin päin nauttien piiskaavasta tuulesta ja siitä, että en nähnyt rillieni läpi juuri mitään?

Ei kommentteja: