sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Päivä parvekkeella.

Tämän päivän vietin valloittaen äipän parvekkeen. Taidan sittenkin tarvita parvekkeellisen asunnon, tai sitten sen rivitalon pätkän jonka piha on sen verran suojainen että siellä uskaltaa hillua bikineissä. Päivän saldona on pienoiset rusketusrajat bikinien yläosasta ja keskellä reittä menevät järkytysrajat kun vain käärin housujen puntteja! Niistä pääsee toivottavasti helposti eroon. Paras olis päästä! :D



Mihinköhän oon tarkentanu kun on näin suttusia kuvia? Kamerataituri vauhdissa. :D Kuvat on arkiston aarteita about viikon takaa kun testailin röyhelötoppia bf-farkkujen kanssa. Kivasti toimi, teen näin toistekin. Huivista on tulossa taas vakiovaruste kun kesätukka on edelleen in progress... Jospa huomenna saisin soitettua kampaajalle niin pääsisi eroon ylimääräisestä karvasta.


Tein toki tänään muutakin kun vaan luin parvekkeella auringosta nauttien. Nimittäin fillaroin  noin 9 km kotoa tuonne parvekkeelle ja tietysti takaisin. Olin siis reipas ja sain siinäkin vähän aurinkoa. Myönnän, kesällä olen aurinkoholisti, en millään saa tarpeeksi. Töissäkin parasta on kun saa olla ulkona ja nauttia säteistä.

Ei kommentteja: