keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Eka boyfriend.

Vallalla olleen mekkoilun vastapainoksi tarvitaan vähän tasapainotusta. Lasken itseni edelleen farkkutytöksi vaikka nuo hulmuhelmat ovatkin vallanneet alaa vaatekaapissani. Ja koska farkkuperheeni kasvoi aivan uuden mallisilla (itselleni siis uuden mallisilla) farkuilla, täytyy niitä vähän esitellä. 


Tadaaaaa! Boyfriendit aka. ihanan lököt kesäfarkut. Olen sovittanut ehkäpä kymmenet eri bf-farkut ja kaikki on vaan jotenkin haranneet vastaan. Aina on ollut jotakin pahasti pielessä. Päätin kuitenkin antaa H&M alefarkuille mahdollisuuden monista pettymyksistäni huolimatta. Ja ne olivat sopivat. Hyvät. Ja jo valmiiksi vähän risat, joten heti ei tarvitse kaivaa Klorite-purkkia ja raastinta esiin! Jeee!


Kuvat on muuten viime lauantailta ja edellisen illan synttärikemut vähän taisivat painaa päälle, ainakin ilmeistä päätellen. Kovasti vakavana. Kuvassa muuten myös uusi raitahimoon ostettu paita. Tykkään tummansinisistä raidoista (jotka näyttää kuvissa mustilta) ja seilorifiiliksestä, ne vaan kuuluvat kesään, tai ainakin kesän odotukseen. Käytänköhän muuten farkkujani aivan väärin kun en rullaa puntteja? Oli vähän turhan viileää alkaa hifistelemään punttien kanssa. Saatan parantaa tapani kun kesä koittaa ja kärpäset pörisee.


Tähän loppuun haluan vielä kertoa matkasta synttäreille jotka mainitsin jo aikaisemmin. Ensiksikin vinkkinä kaikille kotikaupunkimatkaajille: jos olette valinneet jonkun bussin, menkää juuri sillä bussilla. Älkää esimerkiksi muuttako suunnitelmaa siksi, että kyseinen bussi näyttää olevan täynnä ja takana tulevan bussin pitäisi mennä samalle suunnalle. Noh, seikkailutoverini kanssa valitsimmen sen tyhjemmän bussin ihan vain havaitaksemme että eihän se mennyt yhtään sinne minne piti. Hyppäsimme pois bussista, ja tepastelimme lämpimässä kevätillassa melkein 3km siideriä ja olutta matkaeväänä naukkaillen. Tuli ihanan nostalginen teinifiilis tästä kaikesta alkaen väärästä bussista ja päättyen siideriin kevätauringon kultaamassa illassa. :D Näitä reissuja saisi olla enemmän!

2 kommenttia:

anni kirjoitti...

Mageet pökät! Ja kesällä just täydelliset ja rennot ihan vaikka vaan valkosen t-paidan kanssa :)

Heidi kirjoitti...

Kiitos anni. Olenkin mielessäni yhdistellyt näitä juurikin super simppeleihin teeppareihin, tai vaihtoehtoisesti meganaisellisiin pitsijuttuihin. Saa nähdä mistä yhdistelmästä tulee suosikki. :)