perjantai 15. huhtikuuta 2011

Raitahimo.

Mun tekee ihan kauheesti mieli kaikkee raidallista! Siis ihan kaikkee raidallista. Mutta pääasiassa raidallisia paitoja. Paksuja raitoja, kapeita raitoja, sinisiä, punaisia, mustia raitoja. Tekis mieli myös raidallisia nameja, ja miks ei keksejäkin... Eilen koitin helpottaa raitahimoani pukeutumalla raitapaitaan lähtiessäni kahvittelemaan (oikeasti tee-ttelemään, mutta se ei kuulosta oikealta sanalta) kaupunkiin. 


Jätin myös myssyn kotiin ja laitoin pikkuisen rusettipannan pitkästä aikaa. Päänahkani oli ihmeissään saadessaan raikasta ilmaa! Lyhyet hiukset on muuten ehdottomasti mun juttu, niihin on niin helppo laittaa kaikkia kivoja pieniä juttuja. Koitin siis tuossa vuoden verran kasvattaa pitkää tukkaa, ja se oli niiiiin väärä ratkasu. Onneks ymmärsin palata ruotuun! Vähän jotakin vaaleeta toi tukka kyllä vaatis...


Olisko kellään vinkkiä miten pallohameen sais silitettyä? Eihän toi kovin virallinen mekko oo, mutta aika kurjan näkönen noin ryppysenä. Auttaiskohan jos sen ripustais suihkun jälkeen kylppäriin höyrystyyn?


Pienet ruutuballeriinat pienillä ruseteilla! Tunnustan kyllä että illalla kun käveli kotiin päin niin varpaisiin saattoi käydä vähän kylmä, mutta sen verran olen valmis kärsimään söpöisyyden nimissä. Kai muutkin on alkanut kaiveleen kesäisempiä kenkiä esiin? :)

2 kommenttia:

NooranElämää kirjoitti...

Aina kun on mahdollista käyttää muotoa menen ulos teelle, niin sitä pitää käyttää. HEHEHEHE.

Perjantain paskimmat jutut <3

Heidi kirjoitti...

Kiitos Noora tästä valistavasta ja äärimmäisen hyödyllisestä kieliopillisesta vihjeestä. :D

Tykkään myös perjantain parhaista (paskimmista) jutuista! <3 Mielellään omenasiiderin seurana. ;)