keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Pappahattu ja neitikengät.

Arvatkaa mitä oon tehny!?! Kävin tänään lenkillä, sillä samalla lenkillä millä aina, ja juoksin koko matkan. Koko 7,8km (googlen mukaan) kotiovelta takaisin kotiovelle. Ja mikä hämmentävintä, olisin jaksanut vielä lisääkin. Tuntui että olisin voinut juosta ihan mihin vain. Lisää tämmöisiä energiapäiviä, kiitos. Kohta taidan tiskata ja ehkäpä jopa imuroida ja pestä pyykkiä ja ja ja... Mikä ihme mua vaivaa?


Se siitä energiahehkutuksesta. Viime viikolla uskaltauduin esittelemään edelleen talvirupisia kinttujani poiketessani kylillä, ja voi hyvän tähden miten palelin silloin!  Nyt olo noissa kuteissa olisi varmasti kovasti erilainen. Asun ideana oli hattu ja kengät. Näin lyhytkarvaisena on kiva taas käyttää pappalätsää joka ei pitempien hiusten kanssa tuntunut ollenkaan hyvältä. Viime keväänä bongaamani neitikengät vaatisivat uudet korkolaput, täytyy siis poiketa näiden ja parien muidenkin kenkien kanssa suutarilla. Eräätkin vintageunelmat tarvitsisivat uudet pohjat että voisin hipsutella niillä ulkona.


Nyt kiidän käyttämään tätä mystistä energiaani kevätsiivoukseen, jos vaikka rauhoittuisin tästä ja asettuisin normaaliin ameebamoodiin... :D

2 kommenttia:

Naily kirjoitti...

Onpa kiva asukokonaisuus!

Nyt on meikätyttökin uskaltautunut jo pitämään hameita, kun vilukisu pelkää talven kylmää. :D Aamulla on viileää ja päivällä saattaa olla lähes helle. Osaa siinä sitten pukeutua oikein.

Heidi kirjoitti...

Kiitos. :) Ja kiva että oot uskaltautunut hameisiin, vaikka aamuisin tekis kyllä mieli laittaa villahousut ja iltapäivällä paahtuminen on fakta. :D Tai siis oli. Nyt on ollu niin kylmää että ei ole hamoset houkutelleet...