maanantai 18. huhtikuuta 2011

Miss Piggy.

Tänään on ollut ehkäpä ahkerin päivä ikinä. No ei oikeesti, mutta oon saanu auton siivottua, ja pakko sanoo että sielä oli sotkua! Kuka ihme oli laittanu kuution verran hiekotussoraa etupenkkien alle? Entä kuka tunnustaa rähmineensä repsikan penkin? Onneks oli imuri, mikrokuituliina ja tekstiilien puhdistusvaahtoo. Ja reipas mieli.


Hah! Olin saanut aikaiseksi täysin julkaisukelvottoman muikeiluilmeen! Kukka saa tällä kertaa peittää sen vaikka yleensä en jaksa vaivautua sensuroimaan jäätäviä naaman vääntelyitä. Niin, ja en siivonnut autoo mekossa vaan ihan repuvaatteissa, mutta huomasin että asukuvia on jäänyt jemmaan enemmänkin niin niitä nyt sitten tulee.


Vielä täytyy kertoa auton siivoilusta, että ilmeisesti tyttöjen ei odoteta tekevän niin. Möyrin juurikin puhdistamassa repsikan penkin mysteeritahroja kun joku naapurin pappa huikkasi että "No poika, tuleekos puhdasta?" Mitä siihen sitten voi muuta sanoa kun että "Tulee tulee" ja jatkaa hämmentyneenä penkin hinkkaamista pinkit kumihanskat käsissä viuhuen. Ei tainnut patu huomata hanskojani... :D Hassu pappa!


Sinisessä hameessa hipsuttelin viime viikolla. Lapsetti vähän niin laitoin ikivanhan Miss Piggy-teepparin hameen kaveriksi ja homma toimi oikein kivasti. Ei aina voi olla niin aikuinen. Hihoina sai toimia viime syksynä Sokokselta löytämäni boleron tapainen parhaus-vaate joka pelastaa näin vielä viileinä aikoina kun vain on pakko saada laittaa toppi tai t-paita.

Löysin jääkaapista pari päivää vanhan maidon ja siitä jämästä tein pannaria lahjukseksi itselleni reippaasta auton siivouksesta ja nyt on sen syömisen aika! Tuoksuu niiiiin hyvälle että maistuis varmaan sullekin. Nam nam!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siivositko paljain käsin ?

Heidi kirjoitti...

Voi ei! Tästä postauksesta on jo yli 2 vuotta aikaa, mutta muistaakseni käytin pinkkejä kumihanskoja... :D