torstai 10. maaliskuuta 2011

Jaa mää vai?

Pihistin suloiselta Joalta kyselyn tapaisen joka passaa mielestäni mitä parhaiten uuden blogin ensimmäiseksi postaukseksi.

Kuka? Täällä höpisee ei ollenkaan vakava ammattimainen haahuilija Tampereelta. Sorrun liian usein herkkuihin ja voisin hipelöidä kauniita kankiä ja pehmoisia vaatteita vaikka maailman tappiin asti. Kotini on poikkeuksetta sotkuinen, kuten myös tukkani, siksi käytän usein myssyä eikä omakoti-postauksia juurikaan kannata odotella. Olen farkkutyttö joka haaveilee täydellisestä mekkojen täyteisestä vaatekaapista. Ristiriitaista? Kyllä vain, ihanan ristiriitaista.



Mitä? Kirjoittelen lähinnä höpöjuttuja liittyen tyyleihin ja muotiin, kuulumisia ja ruoka-postauksia tulee myös tasaiseen tahtiin sillä rakastan ruokaa (erityisesti kaikkia herkkuja). Pääasiassa tekstit ovat kevyttä hömppää mutta välillä intoudun syvälliseksikin. Kollaaseja, asukuvia, pinnallisuuksia, haasteita, hehkutuksia ja kivoja tapahtumia.



Missä? Lattialla on datauspisteeni. Pidän sen kohtuullisen epämukavana etten jumitu koneelle luvattoman pitkäksi aikaa. :D Niin käy kuitenkin luvattoman usein...



Millä? Koneena toimii babyblue LG:n läppäri. Välillä se murisee kummasti, jotakin on selvästi löysällä sen sisuksissa, mutta eipä tuo kai haittaa. Kameroina on Samsung Digimax D73 joka reissaa mukana festareilla ja muuallakin missä meno saattaa käydä kovaksi. Järkkärinä Canon EOS 450D jota suojelen ja en vieläkään ole opetellut ajamaan kunnolla.



Milloin? Milloin vain vielä kun on aikaa. Kun työt alkavat, niin todennäköisesti iltapäivällä. Harrastan myös ajastusta jos on aivan hirvittävä draivi päällä. Pääpiirteissään kuitenkin maksimissaan yksi postaus päivässä ja useammankin päivän taukoja saattaa tulla jos mitään ei irtoa tai loisin muualla kuin kotona.


kuvat vanhasta blogista

2 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Kiva, uus blogi (ja hyvä nimi sulla ;)!
Hyvä kun tää on bloglovinissa, seuraan nykyään kaikki blogit täältä. :)

Heidi kirjoitti...

Kiitos kaunis! :)

Onnistuin siis liittämään tämän myös blogloviniin? JES! En ollut ollenkaan varma onnistuinko. :D