tiistai 22. maaliskuuta 2011

Tapettia ja kirjoja.

Tiedättehän sen tunteen kun löytää uudelleen vanhan rakkaan harrastuksen? Kun intoutuu aivan älyttömästi ja vetää melkein överit kun ei osaa lopettaa ajoissa. Itselle kävi näin juuri eilen ja toissapäivänä! Olen kärsinyt pahasta lukemisväsymyksestä. Mikään kirja ei ole temmannut mukaansa vaikka olisi ollut kuinka mielenkiintoinen. Olen aloittanut kirjoja ja hylännyt ne muutaman kymmenen sivua luettuani. Mahdottoman harmittavaa, mutta se taisi nujertua kerrasta. Tai ei oikeastaan, sillä aloitin viimeisimmän Potterin lukemiset jo ennen joulua! :D Sekään ei alkuun innostanut. Mutta sunnuntaina tapahtui jotakin jännittävää. Aukaisin kirjan, enkä olisi halunnut laskea sitä kädestäni. Laskin kuitenkin, aina välillä. Eilen kun tulin kotiin avasin jälleen kirjan ja luin ja luin ja luin, söin pikaisesti välillä ja luin lisää. Olo oli mahtava! Ja luin koko kirjan, en vain osannut lopettaa. Nyt tarvitsen lisää mahtavaa luettavaa, joten jos joku osaa vinkata mahtavista kirjoista niin rohkeasti kommenttiboksiin ehdotuksia!

Viime aikoina pukeutumiseni on ollut tylsää kuin tapetti. Tai siltä ainakin on tuntunut, kun mikään ei ole innostanut. Syytän tästä sitä typerää lumisadetta joka vei ihmisiltä ajotaidot ja kävelijöiltä kyvyn katsoa ennenkuin astuvat tielle. Tästä voisin avautua pitempäänkin. :D Mutta liikenneasioista sortseihin. Tässä tapettiunivormuni joihin olen jumittunut.




Vaihtuvat sortsit, myssy ja tekonahkatakki yhdistettynä mustiin lasten osastolta bongattuihin tennareihin. Tuntuu että tapettini ja lamppuni ovat jännittävämpiä kuin itse bloggari. Odotan vain kukkamekkojen aikaa! Huomenna hipsin pitkästä aikaa kaupungille katselemaan mitä sieltä saattaisi löytyä!

2 kommenttia:

Naily kirjoitti...

Onpa kivoja asuja! Joko sinä olet shortseilla pärjännyt ulkona? Vaikka täällä vähän keväisempää on välillä ollut, niin vilukissa hytisee silti.

Heidi kirjoitti...

Kiitos. :) Sissiasenteella, sortseilla ja sukkiksilla on tarjennu ihan kivasti. Erityisesti jos on siirtynyt paikasta A paikkaan B autolla. :D Villasukista saatan luopua ehkä Juhannyksena...