perjantai 25. maaliskuuta 2011

Not-pink.

Kiitos vallitsevien sääolosuhteiden, olen kaivautunut taas neulehyllyyni. Vink vink, se lumi riittää jo! Jos nyt olisi syksy, hihkuisin innosta ja metsästäisin lumihiutaleita kielellä. Mutta kappas, kun on (tai siis pitäisi olla) kevät niin lumen tuleminen aiheuttaa vain verenpaineen nousua. Hetki sitten oli kaunis auringonpaiste, nyt tulee taas lunta. Mikä tässä mättää?!?!?

Kyseisistä säänvaihteluista huolimatta olin menneellä viikolla hempeällä tuulella ja päädyin söpöilemään haaleanvaaleanpunaisessa Onlyn neuleessa. Äklömätsäsin tähän vielä vaalenapunaisen rusettimyssyn ja rannekorunkin joka ei kuvassa näykään.



Yllättäen tässä olikin aivan älyttömästi liikaa vaaleanpunaista. Yök! Tuli hattarainen ja ällömakea olo juuri ennen lähtöä joten viimehetken muutokset asuun oli enemmän kuin paikallaan. Näin muuten tapahtuu noin kahdeksessa uloslähdössä kymmenestä... Hih! Pikainen kurkistus vaatekaappiin ja pufff! Tumma trikooneule muutti kaiken niin paljon oikeammaksi. En vain taida olla hempeilevä pinkki-tyttö. Ei sillä että edes haluaisin. :D Ja nyt näkyy rannekorukin.


Ei kommentteja: