keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Paluu viikonloppuun.

Joskus on vain ylitsepääsemätöntä purkaa kuvia kamerasta. Tästäpä johtuen viikonlopun bileasua näin pienellä viiveellä. Matka jatkui luotani etkoilta Tivoliin, ja vaikka ilta oli mitä mainioin totesin että moiset bilehelvetit eivät vain enää sovi. Seuraavana päivänä korvat soi ja ääni oli totaalisen kadoksissa kaikesta huutamisesta. Kuulostin teini-ikäiseltä pojalta jonka äänenmurros on pahimmillaan. Vanha tahtoo vain istua pubissa juoruamassa ja juomassa hyvää omenasiideriä. Mutta jotain lähes konkreettista illasta jäi käteen, totesin että olisin hyvä räppäri ainakin huitomisen ja muuvssien puolesta... :D Ha ha haaa!


Liikkeellä olin aika tyttömäisellä kokonaisuudella. Halusin ehdottomasti laittaa hameen jota piti tuunatakin mutta aika ei ihan riittänyt. Tuunauksia siis tulossa kun vaan saan aikaiseksi. Topin löysin kaapistani taas piiiiiiiiiiiiitkästä aikaa ja oli todella iloinen. Kiva tehdä löytöjä omasta kaapista! Mutta miksi ihmeessä hiukseni näyttävät punaisilta?!?


Hiusten ei pitäisi näyttää yhtään punaisilta. Kameran säädöt? Mitä ne on? Ekaa kertaa laitoin  tuon höyhenpannan ja tykkäsin kovasti. Höyhenet rok rok!

Ei kommentteja: