torstai 31. maaliskuuta 2011

Kesämies.

Tunnustan että olen aivan pudonnut kelkasta siinä mitä miesten pukeutumisessa tapahtuu. Tästäpä johtuen päätin sukeltaa H&M nettikaupan miestenosastolle ja bongailla mieleisiäni juttuja päästäkseni edes vähän hajulle mitä tulevan kesän kesämies voisi kiskaista päällensä.

Aloitetaan paidoista. Tunnustan että tykkään väreistä, mutta en överinä. Reippaan turkoosinen vihreä tai kivasti ruudullinen kauluspaita on ihanan raikas kaveri hillitymmille sortseille tai vaikkapa fiksummassa tilaisuudessa vaaleille pellavahousuille. Olen myös heikkona hieman renttumaisiin vaarinpaitoihin joiden hihat on helppo kääriä. Niitä vain on jostakin syystä vaikea vastustaa. Hauskat kulutetut teepparit ovat ehdottomia suosikkejani samoten kuin himpun verran siistimmät pikeepaidat. Ja kun ilta viilenee liputan kivan neuleen puolesta, tai mikä ettei punainen hupparikin toimisi.



Seuraavana housut. En ole mitenkään erityisen innoissani miesten farkkusortseista vaikka niitä tuntui olevan tarjolla kohtuullisen paljon. Valitsin siis jotakin muuta. Kesällä kuuluu mielestäni ehdottomasti suosia vaaleita sävyjä. Taas kummallinen päähänpinttymä. Kesälläkään ei välttämättä aina ole niin lämmin, joten vaitsin vaaleat löysähköt farkut ja kitin väriset rennot cargot. Näissä ei viileämmätkään kesäpäivät mene hukkaan.  Vaaleat pellavahousut pitäisi löytyä jokaisen kesämiehen kaapista fiksuja kesäjuhlia ajatellet. Juhannusrymyilyt on asia erikseen... :D Sortsit ovat myös vaalean sävyisiä ja ruudullisia. Ruutuaddikti täällä hei! Mutta ne vaan näyttävät kivoilta, erityisesti kun eivät ole liian räikeitä. Uikkarisortsit tietysti pitää olla, ja ne mielellään saavat olla hauskat. Valitsin siis kukkasia!


Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä asusteet. Rakkaat kesämiehet, satsatkaa upeaan nahkavyöhön, se huomataan. Toinen asia mikä huomataan on sukat. Kyllä vain, sukat. Jos pidätte sandaaleja, ette käytä sukkia. Jos käytätte tossuja, käytätte varrettomia sukkia. Tästä ei keskustella. :D Tossuista puheenollen, huomasin että niitä on kaikissa kivoissa väreissä! Valitsin punaiset koska tykkään punaisista tossuista. Upeat perustelut... Hehe! Kokonaisuuteen saa näyttävyyttä rouhealla rannekorulla, mutta vähempikin riittää, kuten parit puuhelmirannekket. Lisäksi olen heikkona huiveihin. Niissä vain on jotakin taikaa. Kun ilta viilenee, voi kietaista kevyen huivin kaulaan. Näyttää kivalta! Ja voihan huivia pitää muulloinkin kun vaan illalla. :)


Tässäpä nämä! Oli piristävää paneutua välillä poikien pukeutumisen ihmeelliseen maailmaan hulmuhelmojen sijasta. Herättääkö kesämieslook ajatuksia, ihastusta tai vihastusta?

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Pellavahousut on kyllä semmonen, mitä mä haluisin nähdä suomalaisilla miehillä enemmän. Se vaan menee helposti semmosen liian yritetyn näköiseksi, jos suomalainen mies pukee pellavahousut ja pikeepaidan. Ku yleensä siihen ilmeeseen ne tyhmät lisää vielä jotain geeliä tukkaansa ja semmosen tärkeilevän "hei-tiedän-näyttäväni-hyvältä"-ilmeen. :D

Heidi kirjoitti...

Haha! :D Toi on kyllä ihan totta. Mutta jos nuo miehet jättäisi sen geelin purkkiin ja heittäisivät äklö-asenteen mäkeen, niin kyllä vain tytöt tykkäis! :)