sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Pilkkuja pilkkuja.

Kesä kaivautuu mieleeni ja pukeutumiseeni vaikka ulkona ei ihan siltä näytäkään. Matka markettiin tuntui juuri sopivalta retkeltä laittaa jotakin ihanan kevyttä päälle. Toki se olisi voinut ollakin, koska matka ulko-ovelta autolle, autolta markettiin ja takaisin samaa reittiä ei kuulosta kovin haastavalta. Totuus kuitenkin oli hieman toinen. Roikuin nimittäin kaikki matkat jotka ulkona piti selvitä hameenhelmassani kiinni etten esittelisi sukkisteni haarakiilaa koko kylälle.


Spirit Storen sininen pillku&rusettimekko on vain niin ihana! Aivan ehdoton suosikkini tällä hetkellä, se vain vaatisi tuulettomia päiviä ja paljon enemmän lämpöasteita. Pilkkumekko sai kaverikseen siniset pilkkusukkikset ja pikkuisen neuleen. Tunsin itseni vähän menninkäiseksi tässä asussa, semmoiseksi uteliaaksi ja vähän höpsöksi. En tiedä miksi. :D


Ulos tietysti laitoin takin, ihan niin kaheli en ole että puolipukeissa lähtisin melkein pakkaseen! Olen jotenkin jumittunut tuohon punaiseen kaulahuiviini. Se on juuri niin suuri ja piristävä ja lämmittävä että siitä on vain pakko tykätä. Onnistunut aleostos siis! Saappaiksi piti valita jotakin matalakantaista että onnistun ajamaan jyräämättä ketään. Olen oikeasti tosi hyvä kuski!


6 kommenttia:

Naily kirjoitti...

Ihana asu! Tuo rusettimekko on upea. :)

Heidi kirjoitti...

Kiitos! :) Voi jospa noi lumet jo sulais niin voisi käyttää muitakin mekkoja jäätymättä pystyyn...

minni kirjoitti...

Ihana mekko ja kivat sukkikset :)
Onneks ne lumet sulaa nyt nopeeta että ei tarvi palella! Mites se varpaidenlevittely video etenee ;)

Heidi kirjoitti...

Kiitos minni! :) Varpaat vaatii vielä keväthuollon ennen julkista näyttäytymistä, mutta ehkäpä jo tulevalla viikolla saisin aikaiseksi! :D

anni kirjoitti...

Ihanannäköinen olet! Löysin blogisi vahingossa jostain googlen kuvahaun syövereistä, mutta rupesin oitis lukijaksi. Kivaa alkavaa viikkoa sinne :)

Heidi kirjoitti...

Kiitos anni ihanasta kommentista! :) Kiva kuulla että google on ollut puolellani. Haha! Kivaa tulevaa viikkoa myös sulle!